Set tocatoare pastel, 4 bucăți, 38 x 29 cm, Kesper

  • Set tocatoare pastel, 4 bucăți, 38 x 29 cm, Kesper
Set tocatoare pastel, 4 bucăți, 38 x 29 cm, Kesper
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Set tocatoare pastel, 4 bucăți, 38 x 29 cm, Kesper. Varietate și funcționalitate: Fiecare măsoară 38 x 29 cm și are o grosime de 0,2 cm. Acest set este conceput pentru diferite tipuri de alimente, astfel încât să vă puteți menține cu ușurință igiena atunci când pregătiți diferite feluri de mâncare. Fiecare are o culoare diferită și un marcaj suplimentar, ceea ce vă va ajuta să potriviți produsul la tipul de mâncare. Acest lucru este practic mai ales dacă aveți persoane alergice sau persoane care mănâncă diferit acasă. Utilizarea diferitelor culori pentru diferite tipuri de alimente previne, de asemenea, contaminarea încrucișată și asigură siguranța alimentară maximă. Design estetic: Tonurile pastelate le oferă nu numai funcționalitate, ci și un aspect estetic. Acestea vor adăuga culoare și farmec bucătăriei tale, creând o atmosferă plăcută în timp ce gătești. Ușor de curățat: Sunt ușor de curățat și de păstrat curate. Pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase pentru confort și economisire de timp. Set practic: Setul de 4 tocatoare vă oferă diferite opțiuni atunci când pregătiți mesele. Puteți folosi unul pentru carne, altul pentru legume, altul pentru fructe etc. Este perfect pentru persoanele cărora le place să aibă totul organizat și la îndemână atunci când gătesc. Ocupă puțin spațiu: Se vor potrivi atât pe blatul din bucătărie, cât și într-un sertar sau pe pervaz.
Producător
Cod produs
78587
Culoarea dominantă
multicolor
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
0,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel