Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper

  • Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper
Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper
Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper
Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper
Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tocator cu tavă, 38 x 25 cm, Kesper. Multifuncțional: Tocator Kesper cu tavă extensibilă este o soluție practică și funcțională. Pe lângă tocatorul standard din bambus, are și o tavă extraabilă din plastic (PP). Astfel, puteți tăia cu ușurință diferite produse și le puteți transfera direct într-o oală sau bol, ceea ce facilitează procesul de gătire. Utilizare convenabilă: Măsoară 38 x 25 cm și înălțimea sa este de 3,5 cm. Tava extensibilă măsoară 35,5 x 24 cm și are 2,5 cm înălțime. Această formă convenabilă permite utilizarea eficientă și minimizează riscul de a vărsa ingredientele tăiate. Le puteți transfera cu ușurință direct într-o oală sau bol, păstrând blatul din bucătărie ordonat. Materiale durabile: Este fabricat din bambus durabil, care este dur, rezistent la zgârieturi și ușor de curățat. Tava este fabricată din plastic (PP), care este sigur de utilizat și ușor de curățat. Aceste materiale durabile asigură utilizarea pe termen lung și satisfacția produsului. Aspect confortabil: Este proiectat pentru o utilizare confortabilă. Tava extensibilă se potrivește perfect, ceea ce asigură stabilitate la felierea și transportul produselor. În plus, are dimensiunea potrivită pentru a găzdui diferite tipuri de ingrediente tocate, păstrându-ți bucătăria ordonată și organizată. Ușor de curățat: Atât tocatorul, cât și tava sunt ușor de curățat. Tocatorul poate fi șters cu ușurință cu o cârpă umedă, iar tava poate fi spălată sub jet de apă sau în mașina de spălat vase. Acest lucru economisește timp și asigură igiena la pregătirea meselor.
Producător
Cod produs
78618
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
3,5
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel