Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 38,5 x 25 cm, Kesper

  • Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 38,5 x 25 cm, Kesper
Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 38,5 x 25 cm, Kesper
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 38,5 x 25 cm, Kesper. Lemn natural de bambus: Este realizat din lemn de bambus de înaltă calitate. Bambusul este un material popular în producția de tocatoare datorită numeroaselor sale avantaje. Nu este doar extrem de dur și durabil, ci și rezistent la umiditate și rezistent la zgârieturi. În plus, bambusul este o resursă regenerabilă, ceea ce face ca tocatorul să fie o alegere ecologică. Beneficiile canelurilor și designului inteligent: Este echipat cu caneluri practice care rețin sucul și resturile de produse tocate. Datorită lor, puteți păstra ordinea pe blatul din bucătărie și puteți colecta cu ușurință sucuri din carne sau legume. Construcția a fost atent gândită pentru a asigura stabilitatea în timpul tăierii și, în același timp, pentru a împiedica mișcarea. Acest lucru garantează siguranță și precizie atunci când lucrați în bucătărie. Lemn de bambus certificat: Fabricat din materii prime din surse durabile și este certificată FSC®. Aceasta înseamnă că lemnul de bambus folosit pentru producerea tocatorului provine din plantații gestionate în mod responsabil, care au grijă de protecția mediului natural. Tocator de lemn 38,5 x 25,4 x 1,9 cm: Dimensiuni perfecte chiar și pentru un blat de bucătărie mic. Aceast tocator este atât de la îndemână încât il poți expune pe blat sau il poți ascunde în dulap. Alegere ecologică: Un înlocuitor elegant pentru un tocator de plastic. Mizați pe un detaliu care arată frumos și rămâne practic mulți ani.
Producător
Cod produs
78636
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
38,5
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
1,9
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel