Set patru organizatoare, bambus, Kesper

  • Set patru organizatoare, bambus, Kesper
Set patru organizatoare, bambus, Kesper
Set patru organizatoare, bambus, Kesper
Set patru organizatoare, bambus, Kesper
Set patru organizatoare, bambus, Kesper
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Set patru organizatoare, bambus, Kesper. Set de depozitare convenabil pentru mai multe produse: Acest set este format din patru cutii de depozitare care pot fi folosite în diferite configurații. Cutiile sunt proiectate astfel încât să poată fi stivuite una peste alta, ceea ce economisește spațiu în bucătărie, cămară sau alte încăperi. Datorită acestui lucru, puteți adapta cutiile la nevoile dumneavoastră individuale. Fabricate din bambus durabil: Cutiile de depozitare sunt realizate din bambus de înaltă calitate, care este durabil, robust și ecologic. Comanda si organizare: Setul include patru cutii de dimensiuni diferite. Cutia mare măsoară 16,5 cm x 11,5 cm x 8,5 cm, iar cutia mică măsoară 14,8 cm x 9,8 cm x 7,8 cm. Două cutii sunt cu capace - una mică măsoară 14,8 cm x 9,8 cm x 3 cm și cealaltă mare măsoară 16,5 cm x 11,5 cm x 3,5 cm. Design elegant: Cutiile de depozitare din bambus arată frumos și adaugă un farmec natural spațiului tău. Designul lor simplu, dar elegant, se potrivește cu diverse stiluri interioare, creând o atmosferă coerentă și armonioasă. Nu doar practice, ci și estetice - aceste cutii îți vor decora spațiul. Utilizări multiple: Acest set de cutii de depozitare este versatil și util într-o varietate de camere. Il poti folosi in bucatarie pentru a depozita alimente, in baie pentru a depozita cosmetice, in birou pentru a organiza accesorii sau in dormitor pentru a depozita bijuterii.
Producător
Cod produs
78639
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
16,5
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
12
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel