Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper

  • Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper
Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper
Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper
Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper
Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper
219,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocator din bambus, inalt, cu recipient extrabil, Kesper. Tocator si recipient intr-una: Aceast tocator din bambus Kesper este proiectata pentru confort si functionalitate maxima. Produsul constă intr-un tocator din bambus și un recipient extractibil din oțel inoxidabil cu standardul Gastro-Norm 1/2. Este o soluție ideală pentru persoanele care doresc să păstreze ordinea în timp ce pregătesc mesele acasă, precum și pentru bucătarii profesioniști din restaurante Utilizare convenabilă: Are o suprafață mare de 37,5 x 27,5 cm, ceea ce vă oferă suficient spațiu pentru a tăia o varietate de produse. Recipientul detașabil vă permite să transferați direct ingredientele tocate în oală sau tigaie, ceea ce facilitează procesul de gătire și minimizează posibilitatea de a vărsa produsele tocate pe blatul din bucătărie. Calitate și durabilitate: Este realizat din bambus de înaltă calitate, care este dur, durabil și rezistent la deteriorare. Lemnul de bambus este, de asemenea, natural rezistent la umezeală și ușor de curățat, asigurând utilizarea pe termen lung. Recipientul detașabil din oțel inoxidabil este durabil, ușor de păstrat curat și îndeplinește standardul Gastro-Norm 1/2, care este utilizat pe scară largă în gastronomie.
Producător
Cod produs
78642
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
37,5
Latime (cm)
27,5
Inaltime (cm)
9,5
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel