Coaster, Ø 20 cm, 3 buc, Kesper

  • Coaster, Ø 20 cm, 3 buc, Kesper
Coaster, Ø 20 cm, 3 buc, Kesper
Coaster, Ø 20 cm, 3 buc, Kesper
Coaster, Ø 20 cm, 3 buc, Kesper
Coaster, Ø 20 cm, 3 buc, Kesper
59,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de 3 coastere Kesper - plută naturală

  • Suport practic: Fabricat din plută, ideal pentru protejarea suprafețelor de căldură. Protejează masa de reflexia căldurii.
  • Setul 3 bucati: Setul include trei coastere. Le puteți folosi sub mai multe vase în același timp sau le puteți aranja în locuri diferite din bucătărie.
  • Suporturi de plută: Acest material este natural, ecologic și ușor de curățat. Sunt solide și durabile, asigurând o utilizare pe termen lung.
  • Mărime unică: Se potrivește cu majoritatea vaselor, cratițelor sau tigăilor. Il poti folosi atat in bucatarie cat si la gratar pe terasa. Puteți pune mâncăruri fierbinți pe el.
  • Într-un mod natural: Coasterul are o culoare maro elegantă care se potrivește oricărei bucătării. Adaugă căldură și caracter natural interiorului.
Producător
Cod produs
78659
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plută
Inaltime (cm)
0,8
Diametru (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel