Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm

  • Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
Ulcior alb Tromona, Ø 16 cm
159,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ulcior elegant din ceramică - alegerea perfectă pentru a servi băuturi

  • Ulciorul Tromona alb, Ø 16 cm: Ulciorul Tromona este soluția perfectă pentru bucătăria dumneavoastră. Fabricat din ceramică de înaltă calitate, acest ulcior alb are un diametru de 16 cm și o înălțime de 22 cm. Este ideal pentru depozitarea și servirea băuturilor. De asemenea, poate fi spălat în mașina de spălat vase, fiind ușor de curățat.
  • Ceramică: Acest ulcior este fabricat din ceramica, ceea ce îl face durabil și rezistent la deteriorare. În plus, ceramica este ușor de curățat și nu reacționează cu alimentele, ceea ce face ca acest ulcior să fie sigur pentru depozitarea băuturilor.
  • Siguranță alimentară: Ulciorul Tromona îndeplinește standardele de siguranță alimentară, așa că îl puteți folosi în siguranță pentru a păstra și servi băuturi. Poți fi sigur că băutura ta va fi sigură și nu va fi contaminată de ulcior.
  • Ușor de curățat: Tromona se poate spăla în mașina de spălat vase, fiind ușor de curățat. Doar puneți ulciorul în mașina de spălat vase și bucurați-vă de un vas curat.
Producător
Cod produs
79288
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel