Cuier auriu, 85 x 10 cm

  • Cuier auriu, 85 x 10 cm
Cuier auriu, 85 x 10 cm
Cuier auriu, 85 x 10 cm
Cuier auriu, 85 x 10 cm
Cuier auriu, 85 x 10 cm
119,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier auriu pentru hol - un decor practic al camerei.

  • Decor funcțional: Cuierul de haine de 85 x 10 cm vă va oferi un loc funcțional pentru a vă depozita hainele. Datorită acestuia, hainele vor fi organizate și ușor accesibile.
  • Finisaj de culoare aurie: Culoarea aurie a cuierului va adăuga un aspect elegant spațiului dvs. Se va potrivi perfect atât cu interioarele moderne, cât și cu cele clasice.
  • Fabricat din MDF: Cuierul este fabricat din MDF, care este durabil.
  • Ușor de asamblat: Cuierul este ușor de asamblat. Aveți nevoie de două șuruburi în perete pentru a-l monta. Datorită acestui lucru, îl vei putea monta rapid și ușor în locul dorit.
  • Practic în diverse încăperi: Dimensiunile de 85 x 10 cm fac umerașul potrivit pentru instalare chiar și în încăperi mai mici. Puteți agăța atât cămăși, cât și rochii de el, precum și genți și alte articole vestimentare.
Producător
Cod produs
79438
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
86
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel