Rama pentru 11 fotografii JIL, 62 x 49,5 cm

  • Rama pentru 11 fotografii JIL, 62 x 49,5 cm
Rama pentru 11 fotografii JIL, 62 x 49,5 cm
Rama pentru 11 fotografii JIL, 62 x 49,5 cm
Rama pentru 11 fotografii JIL, 62 x 49,5 cm
Rama pentru 11 fotografii JIL, 62 x 49,5 cm
149,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Multiramă neregulată pentru 11 fotografii - afișare elegantă a amintirilor.

  • Un mod unic de a afișa 11 fotografii. Cadrul multiplu vă permite să afișați până la 11 dintre fotografiile dvs. preferate în același timp, creând o compoziție unică. Este o soluție ideală pentru cei care doresc pentru a-și păstra amintirile într-un singur loc. Puteți pune o varietate de fotografii în el: portrete de familie, prieteni, călătorii sau momente importante.
  • Dimensiuni 62 x 49,5 cm. Rama are o dimensiune de 62 x 49,5 cm și conține 11 fotografii de diferite dimensiuni, oferindu-vă libertatea de a crea diverse aranjamente. Forma neregulată a ramei atrage atenția și este un decor de perete.
  • Rama neagră cu un accent auriu delicat. Rama neagră din MDF conferă încăperii un caracter modern. Un accent subtil auriu face ca cadrul multiplu o potrivire perfectă pentru diverse stiluri de interior.
  • Fotografii în 10 x 10 și 10 x 15 cm. Este conceputa pentru a stoca fotografii de diferite dimensiuni, combinații și pentru a vă diversifica galeria.
  • Montare ușoară pe perete și schimb rapid de fotografii. Cadrul multiplu este ușor de asamblat și permite schimbul rapid de fotografii. Are cârlige care vă permit să agatati cadrul stabil. În plus, schimbul de fotografii este simplu și rapid. Puteți scoate cu ușurință o fotografie și puteți introduce alta.
Producător
Cod produs
79445
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
62
Latime (cm)
49,5
Adancime (cm)
3
Numărul de sloturi foto
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel