Set 3 cutii decorative

  • Set 3 cutii decorative
Set 3 cutii decorative
Set 3 cutii decorative
Set 3 cutii decorative
Set 3 cutii decorative
89,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de cutii decorative - perfect pentru depozitare.

  • Cutii decorative: Aceste cutii drăguțe de hârtie vin într-un set de trei. Designul lor multicolor adaugă farmec și culoare oricărui interior.
  • Trei dimensiuni: Cutiile cadou sunt disponibile în trei dimensiuni diferite pentru a găzdui o varietate de articole. Dimensiuni cutii individuale: cutie mare: 29 cm lungime x 24 cm latime x 13 cm inaltime, cutie medie: 26 cm lungime x 22 cm latime x 12 cm inaltime, cutie mica: 25 cm lungime x 20 cm latime x 11 cm inaltime.
  • Fabricate din hârtie și carton: Cutiile sunt realizate din hârtie și carton. Sunt durabile și robuste. Datorită acestui fapt, pot fi folosite de mai multe ori fără teama de deteriorare.
  • Accent decorativ Cutiile cu un model atractiv și colorat nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Se potrivesc perfect cu diverse stiluri decorative și sunt un decor frumos pe un raft sau o comodă.
  • Multifuncțional: Setul este versatil și poate fi folosit pentru a stoca o varietate de articole. Perfect ca depozit pentru bijuterii, obiecte mici, cadouri sau suveniruri, ceea ce vă permite să păstrați ordinea.
Cod produs
79523
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel