Rama foto verticală JILY, împletita, 20 x 15 cm

  • Rama foto verticală JILY, împletita, 20 x 15 cm
Rama foto verticală JILY, împletita, 20 x 15 cm
Rama foto verticală JILY, împletita, 20 x 15 cm
Rama foto verticală JILY, împletita, 20 x 15 cm
Rama foto verticală JILY, împletita, 20 x 15 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Rama foto 10 x 15 cm - un decor interior natural.

  • Rama foto în picioare: Rama a fost concepută pentru a afișa fotografiile tale preferate. Designul său minimalist o face să se potrivească perfect cu diverse interioare, adăugându-le un accent natural.
  • Cadru împletit: Rama împletita se distinge prin designul său original. Impletitura ii confera un caracter unic, atrage atentia si este un accent natural in camera.
  • Dimensiuni: Cu o dimensiune de 20 x 15 cm, cadrul este perfect pentru fotografiile standard. Proporțiile sale vă permit să afișați fotografii cu dimensiunea populară de 10 x 15 cm.
  • Materiale: Cadrul este realizat dintr-o împletitură de carton pe un cadru metalic. Materialele atent selectate garantează durabilitatea produsului, datorită căruia vă veți putea bucura de el pentru o lungă perioadă de timp.
  • Construcție stabilă: Cadrul JILY are un spate din MDF, care îi asigură stabilitatea și durabilitatea. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că fotografiile tale preferate vor arăta grozav, iar cadrul le va ține în siguranță pe verticală.
Producător
Cod produs
79568
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
15
Inaltime (cm)
20
Adancime (cm)
2
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel