Rama pentru 8 fotografii DAVID, 61 x 46 cm

  • Rama pentru 8 fotografii DAVID, 61 x 46 cm
Rama pentru 8 fotografii DAVID, 61 x 46 cm
Rama pentru 8 fotografii DAVID, 61 x 46 cm
Rama pentru 8 fotografii DAVID, 61 x 46 cm
Rama pentru 8 fotografii DAVID, 61 x 46 cm
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ramă pentru 8 fotografii 10 x 15 cm - o soluție perfectă pentru afișarea amintirilor.

  • Rama pentru 8 fotografii: Rama DAVID este soluția perfectă pentru afișarea fotografiilor tale preferate într-un singur loc. Puteți pune până la 8 fotografii diferite în ea, ceea ce o face o modalitate excelentă de a prezenta multe amintiri și momente preferate.
  • Dimensiuni optime 61 x 46 cm: Rama măsoară 61 x 46 cm și se potrivesc fotografii cu dimensiuni standard de 10 x 15 cm. Datorită acestui lucru, veți găsi cu ușurință fotografiile potrivite și le veți integra cu ușurință în cadru, creând o compoziție coerentă și estetică.
  • Plastic durabil: Este fabricata din plastic, ceea ce o face ușoara, durabila și ușor de curățat. Este o soluție ideală pentru persoanele care apreciază caracterul practic și durabilitatea produselor.
  • Protecția fotografiilor: Rama este echipată cu protecție transparentă din sticlă, care asigură o vizibilitate perfectă a fotografiilor. În plus, sticla protejează fotografiile de praf și deteriorare, ceea ce vă permite să vă bucurați de amintiri frumoase mai mult timp.
  • Ușor de asamblat și de schimbat fotografii: Rama este echipată cu cârlige și încuietori pentru agățarea ușoară pe perete. În plus, datorită unui mecanism simplu, poți schimba rapid fotografii în cadru, adaptând prezentarea la amintirile în schimbare.
Producător
Cod produs
79570
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
61
Inaltime (cm)
46
Adancime (cm)
2,5
Numărul de sloturi foto
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel