Savoniera ONYX

  • Savoniera ONYX
Savoniera ONYX
Savoniera ONYX
Savoniera ONYX
Savoniera ONYX
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Savoniera pentru săpun din seria ONYX - durabilă pentru chiuveta de la baie.

  • Material rezistent: Savoniera ONYX este fabricată din polirășină, care este un material rezistent la deteriorare care imită piatra. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că te va servi mulți ani, păstrându-și aspectul estetic.
  • Dimensiuni practice: Baza măsoară 17,7 x 13,6 x 9,8 cm, ceea ce o face suficient de mare pentru a ține săpunul standard, dar nu ocupă mult spațiu pe chiuvetă sau raft. Este o soluție practică și funcțională pentru depozitarea săpunului în baie.
  • Curățare ușoară: Este ușor de păstrat curata - doar ștergeți-o cu o cârpă umedă. Datorită acestui fapt, suportul își va păstra aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp.
  • Două versiuni de culoare: Savoniera ONYX este disponibilă în două versiuni de culoare: negru și bej. Datorită acestui fapt, poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu designul băii tale, oferindu-ți mai multă libertate de a o potrivi cu designul interior.
  • Design elegant care imită piatra: Savoniera ONYX are un design frumos care imită aspectul pietrei, adăugând eleganță și farmec natural băii. Este o soluție elegantă care se va combina cu diverse amenajări interioare, dându-le un caracter unic.
Cod produs
79581
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13,6
Latime (cm)
9,8
Inaltime (cm)
2,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel