Recipient pentru periuțe de dinți, ONYX, Ø 7 cm

  • Recipient pentru periuțe de dinți, ONYX, Ø 7 cm
Recipient pentru periuțe de dinți, ONYX, Ø 7 cm
Recipient pentru periuțe de dinți, ONYX, Ø 7 cm
Recipient pentru periuțe de dinți, ONYX, Ø 7 cm
Recipient pentru periuțe de dinți, ONYX, Ø 7 cm
59,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient pentru periuță de dinți ONYX - o soluție practică și elegantă pentru baia ta.

  • Material rezistent: Recipientul pentru periuța de dinți ONYX este fabricat din polirășină, care este un material rezistent la deteriorare care imită piatra. Datorită acestui lucru, puteți fi sigur că recipientul vă va servi mulți ani, păstrându-și aspectul estetic.
  • Curatare usoara: Recipientul este usor de curatat - doar stergeti-l cu o carpa umeda. Datorită acestui fapt, cana își va păstra aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp.
  • Dimensiune practică: Măsoară 7 cm în diametru și 10,7 cm în înălțime, oferind suficient spațiu pentru a vă păstra toate periuțele de dinți într-un singur loc. Are o dimensiune compactă care nu ocupă mult spațiu pe chiuvetă sau raft.
  • Disponibil în două culori: Suportul pentru periuță de dinți ONYX este disponibil în două culori: negru și bej. Datorită acestui fapt, puteți alege culoarea care se potrivește cel mai bine designului băii dvs. și o puteți potrivi cu restul interiorului.
  • Recipient multifuncțional: Recipientul pentru periuță de dinți ONYX poate îndeplini diverse funcții în baie. Pe lângă depozitarea periuțelor de dinți, il poți folosi și pentru a ține și alte obiecte mici, cum ar fi pasta de dinți, ață dentară sau agrafe de păr. Datorită acestui fapt, devine un instrument versatil și practic în baia ta.
Cod produs
79583
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
10,7
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel