Carafe din sticlă cu dop GABRIELLE, 1,2 l

  • Carafe din sticlă cu dop GABRIELLE, 1,2 l
Carafe din sticlă cu dop GABRIELLE, 1,2 l
Carafe din sticlă cu dop GABRIELLE, 1,2 l
Carafe din sticlă cu dop GABRIELLE, 1,2 l
Carafe din sticlă cu dop GABRIELLE, 1,2 l
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carafa de sticla cu dop pentru vin sau apa - forma originala, ovala.

  • Eleganta și încăpătoare: Carafa de sticlă de 1,2 litri este alegerea perfectă pentru depozitarea și servirea unei varietăți de băuturi. Sticla sa transparentă vă permite să controlați cantitatea de băutură, iar forma încăpătoare vă permite să serviți mai multe băuturi în timpul întâlnirilor.
  • Construcție durabilă: Fabricată din sticlă de înaltă calitate, carafa este solidă și durabilă, ceea ce asigură o utilizare pe termen lung fără teama de deteriorare sau de schimbare a gustului băuturilor. Durabilitatea garantează, de asemenea, depozitarea în siguranță a diferitelor tipuri de băuturi.
  • Închidere etanșă: Carafa este echipată cu un dop care asigură o închidere etanșă și protejează băuturile depozitate de aer și contaminare. Datorită acestui fapt, băuturile își păstrează prospețimea și gustul mai mult timp.
  • Design ergonomic: Carafa are o formă profilată corespunzător, care facilitează turnarea și servirea băuturilor convenabile. Dimensiunile sunt de 34,2 x 11,2 cm.
  • Ușor de curățat: Carafa poate fi spălată manual sau în mașina de spălat vase, ceea ce vă permite să-și păstrați aspectul estetic și condițiile igienice de utilizare. Îngrijirea simplă asigură că va fi întotdeauna gata pentru a servi băuturile tale preferate.
Cod produs
79586
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
11,2
Latime (cm)
11,2
Inaltime (cm)
34,2
Capacite (ml)
1200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel