Scaun de baie BAMBOO cu un raft pentru accesorii

Scaun de baie BAMBOO cu un raft pentru accesorii
Scaun de baie BAMBOO cu un raft pentru accesorii
Scaun de baie BAMBOO cu un raft pentru accesorii
Scaun de baie BAMBOO cu un raft pentru accesorii
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Scaun de baie de la marca 5five Simply Smart Elegant si practic: Scaunul este format din doua nivele. Are o culoare maro naturală. Folosiți-l ca un raft sau un scaun confortabil. Material natural: Scaunul este realizat din lemn de bambus de înaltă calitate. O materie primă naturală care vă va servi mult timp. Robust și stabil: picioarele conturate ale scaunului îl mențin echilibrat. Pune produse cosmetice pe el, aranjează prosoape sau stai confortabil. Dimensiune la îndemână: Scaunul va funcționa într-o baie mai mare sau mai mică: 39,5 cm lungime x 25,2 cm lățime x 46 cm înălțime. Curățare fără probleme: bambusul nu necesită îngrijire specială. Merită să folosiți un impregnator din când în când. Culoarea lemnului își va păstra intensitatea mai mult timp. Un taburet pentru baie este o alternativă excelentă la mobilierul tradițional de baie. Două niveluri, două funcții - configurați-vă accesoriile sau utilizați-l ca scaun. Functional si in acelasi timp elegant.
Cod produs
79596
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
46
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel