Organizator de bucătărie BLACKWOOD, 2 compartimente

  • Organizator de bucătărie BLACKWOOD, 2 compartimente
Organizator de bucătărie BLACKWOOD, 2 compartimente
Organizator de bucătărie BLACKWOOD, 2 compartimente
Organizator de bucătărie BLACKWOOD, 2 compartimente
Organizator de bucătărie BLACKWOOD, 2 compartimente
94,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator practic cu 2 compartimente - menține-ți bucătăria ordonată

  • Organizator de bucătărie funcțional: Un organizator de bucătărie practic este o soluție de neînlocuit pentru persoanele care apreciază ordinea și organizarea în bucătărie. Două compartimente vă permit să separați articole precum cuțite, furculițe, linguri sau mici electrocasnice de bucătărie, ceea ce vă va facilita pregătirea zilnică a mesei.
  • Plastic durabil: Fabricat din plastic durabil, organizatorul oferă durabilitate pe termen lung și rezistență la deteriorare. Vă va servi mulți ani fără a-și pierde funcționalitatea și aspectul estetic.
  • Spațiu organizat: Cu două compartimente, poți organiza diferite categorii de articole în bucătărie, ceea ce îți va fi mai ușor să găsești accesoriile de care ai nevoie în timp ce gătești. Nu numai că vei economisi timp, dar vei evita și frustrarea de a căuta lucruri într-un spațiu dezordonat.
  • Culoare universală: Culoarea neagră a organizatorului îi conferă un aspect modern care se potrivește perfect cu diverse stiluri de bucătărie. Inserția din lemn înseamnă că poate funcționa și ca decor pentru bucătărie, adăugând farmec și stil interiorului.
  • Dimensiuni compacte: Organizatorul măsoară 13,1 cm x 17,8 cm x 13,1 cm. Nu ocupă mult spațiu pe blatul din bucătărie, lăsându-vă liber să utilizați spațiul de lucru.
Cod produs
79639
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Latime (cm)
13,1
Inaltime (cm)
17,8
Diametru (cm)
13,1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel