Fructiera, din bambus, cu 2 niveluri, Ø 29 cm

  • Fructiera, din bambus, cu 2 niveluri, Ø 29 cm
Fructiera, din bambus, cu 2 niveluri, Ø 29 cm
Fructiera, din bambus, cu 2 niveluri, Ø 29 cm
Fructiera, din bambus, cu 2 niveluri, Ø 29 cm
Fructiera, din bambus, cu 2 niveluri, Ø 29 cm
179,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fructiera din bambus cu două niveluri - o soluție elegantă pentru depozitarea fructelor.

  • Decor practic: Fructiera nu este doar o soluție funcțională pentru depozitarea fructelor, ci și un element elegant care îți va decora frumos bucătăria sau sufrageria. Fructele proaspete vor fi mereu la îndemână.
  • Construcție din bambus: Fabricata din bambus, nu este doar durabila și solida, ci și ecologica. Bambusul este o materie primă cu o rată de creștere rapidă, ceea ce face din alegerea sa o decizie responsabilă care ține la menținerea echilibrului ecologic.
  • Design cu două niveluri, spațiu suficient pentru fructe: Două niveluri oferă mult spațiu pentru o varietate de fructe, mai mult decât farfuriile sau bolurile tradiționale. Puteți afișa atât fructe mai mici, cât și fructe mai mari.
  • Diametru optim de 29 cm: Nivelul mai mare are un diametru de 29 cm, ceea ce îl face suficient de mare pentru a aranja confortabil fructele pe suprafața sa. Datorită acestui fapt, ele nu numai că arată atractive, dar sunt și ușor accesibile atunci când doriți să vă ajutați.
  • Culoarea maro naturală: Culoarea maro a bambusului adaugă un farmec natural și eleganță, dând interiorului un accent cald. Acest finisaj universal se potrivește perfect cu orice tip de design interior, adăugându-i stil și armonie.
Cod produs
79640
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
35,5
Diametru (cm)
29
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel