Bol din bambus pentru fructe, Ø 29 cm

  • Bol din bambus pentru fructe, Ø 29 cm
Bol din bambus pentru fructe, Ø 29 cm
Bol din bambus pentru fructe, Ø 29 cm
Bol din bambus pentru fructe, Ø 29 cm
Bol din bambus pentru fructe, Ø 29 cm
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bol rotund din lemn de bambus - o soluție perfectă pentru organizarea bucătăriei

  • Bol din bambus ecologic: Bolul este realizat în întregime din bambus natural, ceea ce nu numai că îi conferă un farmec unic, ci îl face și ecologic. Culoarea sa maro adaugă căldură naturală și stil bucătăriei tale.
  • Diametru optim 29 cm: Bolul are dimensiunea perfectă pentru a păstra cantități mari de fructe proaspete, făcându-l perfect pentru a fi servit la petreceri sau ca o gustare sănătoasă pentru oaspeții tăi. Aspectul său atractiv va arăta frumos pe masă.
  • Construcție durabilă: Fabricat din bambus, bolul nu este doar frumos, ci și extrem de durabil și robust. Îl poți folosi în fiecare zi fără teamă, știind că îți va servi mult timp.
  • Ușor de păstrat curat: Curățarea bolului este simplă și convenabilă. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă și apoi uscați-l. Datorită acestui lucru, va arăta mereu ca nou și veți evita petele dificil de îndepărtat.
  • Utilizare universală pentru o varietate de feluri de mâncare: Pe lângă depozitarea fructelor, bolul poate fi folosit pentru a servi pâine sau dulciuri. Versatilitatea sa il face de neînlocuit în orice bucătărie.
Cod produs
79641
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
10
Diametru (cm)
29
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel