Cana gradata de bucătărie, sticlă, 1 l

  • Cana gradata de bucătărie, sticlă, 1 l
Cana gradata de bucătărie, sticlă, 1 l
Cana gradata de bucătărie, sticlă, 1 l
Cana gradata de bucătărie, sticlă, 1 l
Cana gradata de bucătărie, sticlă, 1 l
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cana de bucătărie - măsurarea precisă a ingredientelor din bucătărie

  • Măsurarea precisă a ingredientelor: Cana de 1 litru este realizată din sticlă transparentă, permițând citirea ușoară a cantității de ingrediente. Acest lucru facilitează măsurarea exactă și precisă a ingredientelor la pregătirea mâncărurilor.
  • Unelte universale de bucătărie: Cana de bucătărie este un instrument esențial în fiecare bucătărie. Ideala pentru măsurarea precisă, vă permite să mențineți proporțiile și calitatea preparatelor.
  • Capacitate de 1 litru: Cana de măsurat are o capacitate de 1 litru. Este potrivita pentru măsurarea precisă a cantităților mai mari de lichid fără a fi nevoie să folosiți mai multe vase, ceea ce facilitează procesul de gătit și coacere.
  • Mâner confortabil: Cana de bucătărie este echipata cu un mâner solid care vă permite să transportați comod cana și să o țineți în siguranță atunci când măsurați ingredientele. Datorită acestui fapt, puteți acționa liber, chiar și atunci când există lichide sau alte ingrediente în interior.
  • Design elegant: Cana de măsurare se remarcă prin aspectul său estetic. Fabricata din sticla transparenta, arata modern si adauga farmec bucatariei tale. O poți lăsa la vedere, unde va juca și un rol decorativ, adăugând caracter spațiului cu un accent culinar.
Cod produs
79646
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel