Set 2 pahare termoizolante pentru bere, 350 ml

  • Set 2 pahare termoizolante pentru bere, 350 ml
Set 2 pahare termoizolante pentru bere, 350 ml
Set 2 pahare termoizolante pentru bere, 350 ml
Set 2 pahare termoizolante pentru bere, 350 ml
Set 2 pahare termoizolante pentru bere, 350 ml
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Pahare de bere 2x 350 ml - perfecte pentru băuturi reci.

  • Design estetic: Recipientele termice sunt fabricate din sticlă borosilicată, ceea ce garantează durabilitatea și păstrarea gustului berii. Paharele cu pereți dubli păstrează temperatura băuturii pentru o perioadă lungă de timp.
  • Capacitate practică: Paharul are o capacitate de 350 ml, ceea ce vă permite să beți confortabil o sticlă de bere. Este ideal pentru o seară relaxantă acasă sau pentru întâlnirea cu prietenii.
  • Două pahare incluse: Setul include două pahare, ceea ce le face perfecte pentru uz individual, dar și pentru o seară cu un prieten. Datorită acestui fapt, poți savura o bere cu persoana iubită sau o poți servi prietenilor tăi în timpul întâlnirilor.
  • Forma originală: Paharul este transparent, are forma unei sticle de bere, astfel încât să poți admira culoarea și claritatea berii. Acest lucru se adaugă la atractivitatea servirii băuturilor, în special în timpul ocaziilor și evenimentelor speciale.
  • Utilizare universală: Sunt potrivite nu numai pentru bere, ci și pentru alte băuturi răcoritoare, cum ar fi limonade, cocktailuri răcoritoare sau băuturi carbogazoase.
Cod produs
79658
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
8,7
Latime (cm)
8,7
Inaltime (cm)
17,8
Capacite (ml)
350
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel