Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu

  • Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
Tigaie 28 x 28 cm, aluminiu
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tigaie - mâncăruri gustoase direct din bucătărie

  • Tigaie gratar multifunctionala: Tigaie gratar este ideala pentru prepararea mancarurilor sanatoase la gratar. Datorită acestuia, puteți pregati chiar și pe o plită cu inducție.
  • Fabricată din aluminiu: Tigaia este fabricată din aluminiu de înaltă calitate, care asigură o distribuție uniformă a căldurii și o încălzire rapidă a tigaii.
  • Dimensiune practică: Tigaia este suficient de mare pentru a pregăti mai multe alimente fără a ocupa prea mult spațiu în bucătărie.
  • Culoare neagră: Tigaia are o culoare neagră elegantă, care se potrivește oricărei bucătării și este potrivită pentru a servi mâncarea pe masă.
  • Ușor de curățat: Suprafața tigaii este antiaderentă, astfel încât alimentele nu se lipesc de ea, ceea ce o face ușor de curățat. Spălați-o în apă caldă cu un detergent ușor.
Producător
Cod produs
79808
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
48,5
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel