Forma de copt pentru briose cu accesorii pentru decorare

  • Forma de copt pentru briose cu accesorii pentru decorare
Forma de copt pentru briose cu accesorii pentru decorare
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesorii pentru coacere și decorare brioșe

  • Forma pentru brioșe multifuncțională: Această forma vă va permite să pregătiți brioșe delicioase și cu aspect frumos pentru diverse ocazii. Puteți coace până la 12 brioșe în el în același timp.
  • Accesorii de decor: Setul include o varietate de accesorii, cum ar fi un manșon de aluminiu, vârfuri de cremă și o spatulă. Datorită lor vei putea decora brioșe într-un mod creativ.
  • Performanță durabilă și solidă: Forma este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care facilitează îndepărtarea brioșelor și menținerea lor în formă perfectă. Accesoriile, in schimb, sunt realizate din silicon rezistent si plastic.
  • Ușor de curățat: Forma și accesoriile sunt ușor de curățat. Pot fi spălate atât manual, cât și în mașina de spălat vase, ceea ce face mult mai ușor să le păstrezi curate.
  • Dimensiuni compacte: Forma are dimensiuni compacte (25,5 cm x 2,3 cm x 19,5 cm), fiind ușor de încadrat în orice cuptor. De asemenea, poate fi depozitata într-un dulap fără a ocupa prea mult spațiu.
Producător
Cod produs
79811
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
31,5
Latime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel