Butoi de vin, 3l

  • Butoi de vin, 3l
Butoi de vin, 3l
Butoi de vin, 3l
Butoi de vin, 3l
Butoi de vin, 3l
Butoi de vin, 3l
Butoi de vin, 3l
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Butoi de vin cu robinet - o modalitate excelentă de a păstra și de a servi băutura preferată

  • Construcție durabilă și solidă: Butoiul de vin este fabricat din lemn de pin durabil, plastic și silicon, ceea ce asigură o utilizare pe termen lung.
  • Capacitate de 3 l: Butoiul are o capacitate de 3 litri, ceea ce vă va permite să păstrați mai mult vinul preferat.
  • Design elegant: Culoarea maro a butoiului îi conferă un aspect elegant, care va arăta grozav atât în ​​colecția de vinuri de acasă, cât și la petreceri.
  • Multifuncționalitate: Butoiul este potrivit nu numai pentru depozitarea vinului, ci și pentru învechirea și aromatizarea băuturii, datorită cărora puteți obține un gust și o aromă excelente.
  • Dimensiuni compacte: Butoiul măsoară 29,5 cm (lungime) x 21 cm (lățime) x 22,3 cm (înălțime), fiind ușor de depozitat chiar și în spații mai mici.
Producător
Cod produs
79830
Capacite
3 l
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
29,5
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
22,3
Capacite (ml)
3000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel