Curățător de cuptor cu microunde, bucătar

  • Curățător de cuptor cu microunde, bucătar
Curățător de cuptor cu microunde, bucătar
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Curăţare magică - curăţator cuptor cu microunde

  • Detergent practic pentru microunde: Acest produs de curățat pentru microunde este un element obligatoriu pentru fiecare bucătar. Datorită acestuia, puteți îndepărta ușor și eficient murdăria și puteți reîmprospăta interiorul cuptorului cu microunde.
  • Fabricat din plastic de înaltă calitate: Aparatul de curățare este fabricat din plastic durabil și sigur, care nu este dăunător sănătății. Îl puteți folosi în siguranță în cuptorul cu microunde, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței.
  • Înlăturarea eficientă a petelor dure și a murdăriei: Datorită structurii și materialului special concepute, agentul de curățare este perfect pentru îndepărtarea petelor de grasime, a resturilor de alimente și a altor pete din cuptorul cu microunde.
  • Ușor de utilizat: Pentru a folosi detergentul, trebuie doar să-l umpleți cu apă sau cu oțet, să-l puneți în cuptorul cu microunde și să porniți dispozitivul timp de câteva minute. După acest timp, cuptorul cu microunde va fi gata pentru o curățare ușoară și rapidă.
  • Dimensiune practică și ergonomică: Aparatul de curățat cu microunde are o dimensiune mică (7,5 cm x 11,5 cm x 16 cm), fiind ușor de depozitat și transportat. Are un model amuzant al unui bucătar enervat.
Producător
Cod produs
79831
Capacite (ml)
80
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7,5
Latime (cm)
11,5
Inaltime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel