Cuier cu sertare

  • Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
Cuier cu sertare
439,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier practic pentru hol cu ​​sertare suplimentare

  • Cuier pentru haine cu sertare: Soluția perfectă pentru depozitarea hainelor în hol.
  • Dimensiuni compacte: 67 cm lățime, 40,5 cm adâncime, 175 cm înălțime. Datorită acestor dimensiuni, cuierul poate fi amplasat chiar și în cel mai mic hol - nu va ocupa mult spațiu.
  • Construcție: Fabricat din lemn durabil. Construcția sa este simplă și ușoară, datorită căreia va fi ușor să mutați piesa de mobilier și nu va fi o problemă în timpul mutării.
  • Sertare: Echipat cu sertare practice de 22 cm înălțime. Sunt realizate din material textil, care adaugă lejeritate întregului proiect.
  • Rafturi: Un raft suplimentar de 24 cm înălțime este ideal pentru depozitarea pantofilor și a accesoriilor suplimentare.
Producător
Cod produs
79926
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
74
Latime (cm)
40,5
Inaltime (cm)
175
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel