Set coș + 20 carlige

  • Set coș + 20 carlige
Set coș + 20 carlige
Set coș + 20 carlige
Set coș + 20 carlige
Set coș + 20 carlige
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Mod practic de organizare - organizator de carlige

  • Coș pentru carlige de rufe + 20 de carlige de rufe: Un coș practic și estetic care poate conține 20 de carlige de rufe. Perfect pentru depozitarea și organizarea carligelor de rufe și a altor articole de baie.
  • Culoare neutră: Coșul este disponibil într-o culoare bej elegantă, care se potrivește bine cu o varietate de interioare. Adaugă farmec și stil.
  • Material durabil: Coșul este fabricat din poliester durabil, care este durabil și ușor de curățat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorare sau pete.
  • Dimensiunile coșului: Coșul are o dimensiune compactă care permite utilizarea eficientă a spațiului din baie. Îl poți așeza cu ușurință oriunde. Este ușor, așa că îl puteți agăța aproape de uscător.
  • 20 de carlige de rufe incluse: Impreună cu coșul, primești 20 de carlige de rufe care sunt utile pentru agățarea rufelor. Nu trebuie să le mai cauți, având-le mereu la îndemână.
Producător
Cod produs
79942
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel