Brad de Crăciun pentru perete din ramuri, 83 cm

  • Brad de Crăciun pentru perete din ramuri, 83 cm
Brad de Crăciun pentru perete din ramuri, 83 cm
Brad de Crăciun pentru perete din ramuri, 83 cm
Brad de Crăciun pentru perete din ramuri, 83 cm
Brad de Crăciun pentru perete din ramuri, 83 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor natural de Crăciun pentru perete - Brad din ramuri și sfoară

  • Brad de Crăciun de perete din ramuri, 83 cm: Acest brad de Crăciun de perete este o soluție perfectă pentru cei care apreciază să poarte decorațiuni tradiționale de Crăciun. Realizat din lemn, are ramuri frumoase, realiste, care vor da interiorului un farmec unic. Dimensiunile sale sunt de 27 cm lățime și 83 cm înălțime.
  • Design multicolor: Acest brad de Crăciun de perete are un design frumos, multicolor, care adaugă bucurie și o atmosferă festivă. Se încadrează perfect în tradiția sărbătorilor.
  • Confecționat din lemn: Acest brad de Crăciun este realizat din lemn de înaltă calitate, ceea ce îi asigură durabilitatea și soliditatea. Lemnul adaugă, de asemenea, farmec natural și căldură.
  • Produs complet: Acest brad de Crăciun de perete este un produs complet care include toate componentele necesare pentru a-l asambla și agăța pe perete. Nu trebuie să cumpărați accesorii suplimentare.
  • 6 ramuri de lemn: Acest brad de Crăciun de perete are 6 ramuri de lemn care pot fi aranjate pentru a crea forma perfectă a bradului de Crăciun.< /li>
Producător
Cod produs
80128
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
83
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel