Calendar Advent

  • Calendar Advent
Calendar Advent
Calendar Advent
Calendar Advent
Calendar Advent
94,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Calendar Advent cu saculeti - crearea propriului calendar Advent

  • Design: Calendarul Advent se distinge printr-un design atractiv, multicolor, care adaugă farmec și îl face să fie un frumos decor interior.
  • Soluție DIY: Calendarul are 24 de buzunare care vă permit să îl umpleți singur cu dulciuri sau cadouri. Datorită acestui fapt, puteți ajusta individual conținutul calendarului în funcție de preferințele și nevoile dvs.
  • Materiale durabile: Calendarul este fabricat din poliester de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și rezistenta la deteriorare. Datorită acestui fapt, te poți bucura de el mulți ani.
  • Manopera estetică:Calendarul Advent este decorat cu elemente din lemn și sfoară, ceea ce îi conferă un aspect elegant și îl face un decor interior elegant.
  • Dimensiuni practice: Calendarul are dimensiuni compacte (48 x 65 cm), astfel încât poate fi agățat pe un perete de orice dimensiune. Nu ai nevoie de mult spațiu.
Producător
Cod produs
80131
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
0,89
Latime (cm)
48
Inaltime (cm)
65
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel