Tavă de masă decorativă, MDF, Ø 49 cm

  • Tavă de masă decorativă, MDF, Ø 49 cm
Tavă de masă decorativă, MDF, Ø 49 cm
Tavă de masă decorativă, MDF, Ø 49 cm
Tavă de masă decorativă, MDF, Ø 49 cm
Tavă de masă decorativă, MDF, Ø 49 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tavă decorativă unică din MDF cu diametrul de 49 cm - perfectă pentru servire

  • Tavă decorativă pentru masă: Această tavă elegantă este realizată din MDF, asigurând durabilitatea și fiabilitatea produsului. Perfecta pentru prezentarea alimentelor în ocazii festive.
  • Diametru practic 49 cm:Tava are dimensiunea perfectă pentru a găzdui o varietate de obiecte decorative. Diametrul său este de 49 cm, ceea ce o face potrivită pentru majoritatea meselor.
  • Culoarea elegantă a șampaniei: Culoarea șampaniei adaugă un caracter clasic și solemn interiorului. Este o alegere ideală pentru persoanele care apreciază o estetică ridicată.
  • Confecționată din MDF: Tava este realizată din MDF de înaltă calitate, ceea ce îi garantează durabilitatea și stabilitatea. MDF este un material rezistent la umiditate și deteriorare.
  • Multifuncționala: Această tavă poate fi folosită nu numai ca decor de masă, ci și ca suport pentru ghivece, decor de Crăciun sau organizator practic de birou. Este un produs versatil care se potrivește perfect în diverse interioare.
Producător
Cod produs
80155
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
49
Latime (cm)
4,3
Inaltime (cm)
49
Diametru (cm)
49
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel