Decor agățat, oameni de zăpadă pe o creangă

  • Decor agățat, oameni de zăpadă pe o creangă
Decor agățat, oameni de zăpadă pe o creangă
Decor agățat, oameni de zăpadă pe o creangă
Decor agățat, oameni de zăpadă pe o creangă
Decor agățat, oameni de zăpadă pe o creangă
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor încântător de Crăciun cu oameni de zăpadă pe o ramură

  • Element decorativ interesant: Un decor de agățat cu oameni de zăpadă pe o ramură este un plus fermecător care va adăuga farmec de Crăciun la interiorul tău. Decorul este realizat din plastic rezistent și poliester moale. În plus, ramura decorului este realizată din lemn.
  • Dimensiuni: Decorul măsoară 28 cm x 5 cm x 35 cm, ceea ce îl face perfect pentru agățat pe o ramură de un brad de Crăciun sau alte locuri în casa ta.
  • Design fermecător: Oamenii de zăpadă pe ramuri sunt un decor care va aduce o atmosferă festivă în interiorul tău. Designul său fermecător va atrage cu siguranță atenția oaspeților și îi va face să se simtă speciali.
  • Instalare ușoară: Datorită mânerului practic, decorul suspendat poate fi montat cu ușurință pe un perete sau fereastră. Asamblarea este rapidă și simplă, ceea ce vă permite să pregătiți rapid interiorul pentru sărbători.
  • Multifuncționalitate: Decorație agățată, oameni de zăpadă pe o creangă pot fi folosiți si pe perete sau fereastră ca decor. Aspectul său colorat și vesel va adăuga caracter și o dispoziție festivă oricărei încăperi.
Producător
Cod produs
80166
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel