Pandative, fulgi de nea cu sclipici, 2 buc.

  • Pandative, fulgi de nea cu sclipici, 2 buc.
Pandative, fulgi de nea cu sclipici, 2 buc.
Pandative, fulgi de nea cu sclipici, 2 buc.
Pandative, fulgi de nea cu sclipici, 2 buc.
Pandative, fulgi de nea cu sclipici, 2 buc.
36,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pandative ușoare pentru Crăciun - decorațiuni strălucitoare de Crăciun

  • Pandative fulgi de nea cu sclipici: Pandative frumoase, aurii, în formă de fulgi de nea, care vor adăuga strălucire și eleganță interiorului tău . Fabricate din plastic rezistent, sunt ușoare și ușor de agățat. Perfecte pentru un brad de Crăciun sau ca decor pentru fereastră.
  • Dimensiuni: 9,5 x 0,2 x 9,5 cm - dimensiune perfectă pentru un efect subtil și o plasare ușoară oriunde.< /li>< li>Material: Pandativele sunt realizate din plastic de înaltă calitate, care le garantează durabilitatea și strălucirea de lungă durată.
  • Set de 2 piese: Pachetul include două pandative frumoase fulgi de nea cu sclipici. Le puteți folosi împreună sau le puteți așeza în diferite părți ale casei pentru un efect mai mare.
  • Utilizare suplimentară: Puteți folosi pandativele pentru a decora un cadou - vor fi grozave pe lângă cadourile care așteaptă sub brad.
Producător
Cod produs
80169
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
0,2
Inaltime (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel