Figurină bufniță acoperită cu poliester, 23 cm

  • Figurină bufniță acoperită cu poliester, 23 cm
Figurină bufniță acoperită cu poliester, 23 cm
Figurină bufniță acoperită cu poliester, 23 cm
Figurină bufniță acoperită cu poliester, 23 cm
Figurină bufniță acoperită cu poliester, 23 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic pentru casă - bufniță înaltă din poliester, 23 cm înălțime

  • Figurină bufniță acoperită cu poliester: Această figurină de bufniță adorabilă este acoperită cu poliester de înaltă calitate, ceea ce o face moale și plăcută la atingere.
  • Dimensiuni: Această figurină de bufniță are dimensiunile perfecte pentru a se potrivi în interiorul tău. Are 21 cm lungime, 11 cm lățime și 23 cm înălțime.
  • Culoare bej: Această figurină de bufniță are o culoare bej frumoasă, care se potrivește perfect în diverse stiluri de interior. Bejul este elegant și solemn în același timp.
  • Construcție ușoară: Această figurină de bufniță este realizată în principal din polistiren, ceea ce o face foarte ușoară. Transportul și depozitarea nu vor fi o problemă pentru dvs.
  • Decoruri naturale: Această figurină de bufniță are accesorii frumoase sub formă de conuri de pin și sclipici de culoarea șampaniei, care îi adaugă farmec și eleganță.
Producător
Cod produs
80176
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel