Decoratiune de Craciun Baston de bomboane, 50 cm

  • Decoratiune de Craciun Baston de bomboane, 50 cm
Decoratiune de Craciun Baston de bomboane, 50 cm
Decoratiune de Craciun Baston de bomboane, 50 cm
Decoratiune de Craciun Baston de bomboane, 50 cm
Decoratiune de Craciun Baston de bomboane, 50 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic - baston de bomboane lung de 50 cm

  • Ornament de Crăciun: Acest frumos ornament de Crăciun va fi perfect pentru a vă decora casa de sărbători. Dimensiunile sale sunt de 11 cm lățime și o lungime impresionantă de 50 cm.
  • Culori de Crăciun: Bastonul de bomboane este alb și roșu, așa că îl poți potrivi cu ușurință cu aranjamentul tău de Crăciun. Adaugă un pic de culoare și bucurie interiorului tău!
  • Material: Acest decor este realizat din plastic rezistent, ceea ce garantează că bastonul vă va servi pentru multe alte sărbători. Nailonul și poliesterul au fost folosite pentru a decora bastonul.
  • Rezistent la deteriorări: Datorită construcției sale solide și plasticului durabil, bastonul este rezistent la deteriorare. Nu trebuie să vă faceți griji că il spargeți din greșeală.
  • Ușor de curățat: Dacă se murdărește, poți curăța cu ușurință bastonul cu o cârpă umedă. Datorită acestui lucru, va arăta mereu proaspăt și frumos.
Producător
Cod produs
80235
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
4
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel