Cutie poștală, ornament metalic de Crăciun, 20 cm

  • Cutie poștală, ornament metalic de Crăciun, 20 cm
Cutie poștală, ornament metalic de Crăciun, 20 cm
Cutie poștală, ornament metalic de Crăciun, 20 cm
Cutie poștală, ornament metalic de Crăciun, 20 cm
Cutie poștală, ornament metalic de Crăciun, 20 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie poștală unică din metal - decor perfect pentru sărbători

  • Decor estetic de Crăciun: Decorarea în formă de cutie poștală tradițională este soluția perfectă care va adăuga farmec interiorul dvs. în sezonul sărbătorilor.
  • Confecționata din metal de înaltă calitate:Cutia poștală este realizată din metal solid, ceea ce îi asigură durabilitatea și rezistența la deteriorare.
  • Dimensiuni practice:Cutia are dimensiuni de 20 x 10 x 13 cm, ceea ce o face un mic decor. O astfel de cutie va fi un loc grozav pentru a stoca scrisorile și felicitările de Crăciun de la cei dragi, care vor fi plăcute vizual în perioada sărbătorilor.
  • Culoarea roșie festivă: Culoarea roșie a căsuței poștale va atrage atenția și va crea o stare de Crăciun în interiorul dvs.
  • O decorare grozavă pentru sezonul sărbătorilor: Această decorație de Crăciun va fi un plus grozav pentru decorarea dvs. și va face casa ta să arate unică și festivă.
Producător
Cod produs
80254
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
metal
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel