Fundite decorative din poliester, 16 x 14 cm, 2 buc.

  • Fundite decorative din poliester, 16 x 14 cm, 2 buc.
Fundite decorative din poliester, 16 x 14 cm, 2 buc.
Fundite decorative din poliester, 16 x 14 cm, 2 buc.
Fundite decorative din poliester, 16 x 14 cm, 2 buc.
Fundite decorative din poliester, 16 x 14 cm, 2 buc.
44,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Decoratiuni de Craciun - fundite decorative din poliester pentru a-ti infrumuseta casa

  • Fundite decorative din poliester: Funditele decorative din poliester sunt o modalitate perfecta de a decora cadourile , decoratiuni de Craciun sau alte elemente de design interior. Măsoară 16 x 14 cm, ceea ce le face vizibile și eficiente.
  • Fabricate din poliester: Funditele sunt fabricate din poliester de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui fapt, ele pot fi folosite de mai multe ori fără teama de distrugere.
  • Disponibile în culoarea aurie: Funditele decorative sunt disponibile într-o culoare aurie elegantă care adaugă un aspect luxos. Sunt perfecte pentru decorațiunile de Crăciun, dar și pentru alte ocazii, precum zile de naștere sau aniversări.
  • Compoziția materialului: Funditele sunt realizate din 90% poliester și 10% PVC. Datorită acestui fapt, ele sunt rezistente la deteriorare și își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp.
  • Pachetul contine 2 piese: Pachetul contine 2 fundite decorative, care iti permit sa creezi decoratiuni simetrice sau sa le folosesti pe diverse cadouri. Aceasta este o propunere excelentă pentru oamenii care apreciază estetica și acordă atenție detaliilor.
Producător
Cod produs
80266
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel