Fundita decorativa din plastic, 30 x 37 cm

  • Fundita decorativa din plastic, 30 x 37 cm
Fundita decorativa din plastic, 30 x 37 cm
Fundita decorativa din plastic, 30 x 37 cm
Fundita decorativa din plastic, 30 x 37 cm
Fundita decorativa din plastic, 30 x 37 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - fundă decorativă din plastic, dimensiune 30 x 37 cm

  • Fundita decorativă din plastic: Un decor interior unic, care va adăuga farmec și eleganță. Fundita este realizata din plastic de înaltă calitate, care garantează durabilitate și rezistență la deteriorare.
  • Dimensiuni: 30 x 37 cm. Fundita are dimensiunea perfectă care vă va permite să o plasați cu ușurință oriunde. Datorită acestui fapt, îți vei putea decora interiorul într-un mod original.
  • Culoarea roșie: Fundita este disponibila într-o culoare roșu intens, frumoasa, acoperita cu sclipici strălucitoare. Această nuanță clasică se potrivește perfect cu decorațiunile de Crăciun și le adaugă un caracter unic.
  • Plastic: Fundita este fabricata din plastic durabil, care este rezistent la deteriorare și ușor de păstrat curat. Datorită acestui lucru, vă veți putea bucura de frumusețea ei pentru o lungă perioadă de timp.
  • Utilizare versatilă Puteți folosi fundita în mai multe scopuri - puteți decora bradul de Crăciun, scările, fereastra și chiar o puteți folosi pentru a decora un cadou de Crăciun.
Producător
Cod produs
80274
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
29,5
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel