Stea pentru brad de Craciun, 22 cm

  • Stea pentru brad de Craciun, 22 cm
Stea pentru brad de Craciun, 22 cm
Stea pentru brad de Craciun, 22 cm
Stea pentru brad de Craciun, 22 cm
Stea pentru brad de Craciun, 22 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de Crăciun - stea de 22 cm pentru vârful bradului de Crăciun

  • Decor unic pentru bradul de Crăciun: O stea pentru vârful bradului de Crăciun cu dimensiunile de 22 x 4,7 x 22 cm este modalitatea perfectă de a adăuga strălucire și eleganță bradului tău de Crăciun.
  • Plastic durabil: Steaua este realizată din plastic de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la deteriorare.
  • Diferite variante de culoare: Există trei variante de culoare ale stelei disponibile - auriu, argintiu și alb. O poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine bradului tău de Crăciun și designului interior.
  • Decoratiuni frumoase: Este decorata cu paiete spectaculoase care ii confera o stralucire unica si o fac sa atraga privirea.
  • Asamblare usoara: Steaua are o gaura speciala care ii permite sa fie asezata usor si stabil in varful bradului de Craciun. Instalarea este rapidă și nu necesită utilizarea unor instrumente suplimentare.
Producător
Cod produs
80276
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
4,7
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel