Instalatie de exterior, 400 LED-uri

  • Instalatie exterior, 400 LED-uri
Instalatie de exterior, 400 LED-uri
Instalatie de exterior, 400 LED-uri
Instalatie de exterior, 400 LED-uri
Instalatie de exterior, 400 LED-uri
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Iluminare unică pentru casă - ghirlandă luminoasă pentru exterior.

  • Girlandă luminoasă pentru exterior: Această ghirlandă luminoasă unică oferă o lumină strălucitoare și intensă. Perfecta pentru decorare atat la interior cat si la exterior.
  • Lumina albă: Ghirlanda este disponibilă în alb, care se potrivește oricărei culori de interior și adaugă eleganță. De asemenea, poate fi o completare excelentă pentru decorațiunile de Crăciun.
  • Construcție metalică: Ghirlanda are o structură solidă din metal, care îi garantează durabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice. Poate fi folosita în siguranță în aer liber pentru o lungă perioadă de timp.
  • Informații suplimentare: Lumină albă rece și oferă, de asemenea, 8 efecte de iluminare diferite. Cablul are 5 metri lungime si este transparent.
Cod produs
80316
colour temperature
cool white
Lungime cablu
500 cm
Tip alimentare
la retea
numărul de LED-uri
400
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
500
Latime (cm)
0,1
Inaltime (cm)
1
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel