Instalare exterior, cascadă, 600 LED-uri

  • Instalare exterior, cascadă, 600 LED-uri
Instalare exterior, cascadă, 600 LED-uri
Instalare exterior, cascadă, 600 LED-uri
Instalare exterior, cascadă, 600 LED-uri
Instalare exterior, cascadă, 600 LED-uri
139,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cascada de Crăciun - ghirlandă de exterior

  • Cascada de Crăciun - ghirlandă de exterior: Acest șir de lumini în cascadă cu LED-uri este o soluție pentru iluminarea grădinii tale. Datorită acesteia, vei crea o atmosferă magică pe terasă, curte sau balcon.
  • Mai multe culori din care să alegi: Această ghirlandă luminoasă de grădină este disponibilă în trei culori diferite: alb , galben și multicolor. O poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor tale.
  • Caracteristici de iluminare: Aceasta ghirlanda de lumină are 8 caracteristici de iluminare diferite care adaugă varietate decorului tău. Puteți alege preferatele dvs. pentru a crea starea de spirit potrivită pentru diferite ocazii.
  • Construcție durabilă: Această instalatie este realizată din metal, ceea ce o face durabilă și rezistentă la intemperii. Poți fi sigur că îți va servi multe sezoane.
  • Ușor de utilizat: Această ghirlanda este ușor de instalat și utilizat. Are o lungime de 300 cm și vine cu un cablu de 5 m. Îl puteți monta cu ușurință oriunde și vă bucurați de efectul său frumos de lumină.
Cod produs
80328
colour temperature
warm white
Putere (W)
2,7 W
Lungime cablu
500 cm
Tip alimentare
la retea
numărul de LED-uri
600
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
metal
Lungime (cm)
300
Latime (cm)
0,1
Inaltime (cm)
0,1
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel