Decor din placaj, scena cu reni

  • Decor din placaj, scena cu reni
Decor din placaj, scena cu reni
Decor din placaj, scena cu reni
Decor din placaj, scena cu reni
Decor din placaj, scena cu reni
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decoruri unice de Crăciun - o scenă cu ren din placaj

  • Un decor ușor din placaj de lemn, o scenă cu reni: O lumină decor sub forma unei scene cu reni. Realizat din placaj alb, dimensiuni 22 x 5 x 33,5 cm. Va decora frumos interiorul, oferindu-i o atmosferă confortabilă.
  • Fabricat din placaj: Decorat din placaj de înaltă calitate. Acest material este durabil și rezistent la deteriorare, astfel încât decorul va servi mult timp.
  • Efect tridimensional: Decorul este format din multe straturi care se suprapun, creând un efect dimensional, stratificat. Acest lucru adaugă profunzime acestui decor din lemn, iar acest efect este sporit de lumini LED.
  • Lumină LED: Decorul este echipat cu 8 becuri LED alb cald. Ele creează un efect de iluminare plăcut și delicat care va aduce o atmosferă confortabilă în interiorul tău.
  • Alimentat cu baterie: Decorul luminii poate fi alimentat cu ușurință de la baterii. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accesul la o priză - introduceți doar bateriile și bucurați-vă de lumina frumoasă.
Cod produs
80330
Baterie
neincluse
colour temperature
warm white
Tip alimentare
2 baterii AAA
numărul de LED-uri
8
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
33,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel