Ornament luminos de exterior, personaje de Crăciun, 60 LED-uri

  • Ornament luminos de exterior, personaje de Crăciun, 60 LED-uri
Ornament luminos de exterior, personaje de Crăciun, 60 LED-uri
Ornament luminos de exterior, personaje de Crăciun, 60 LED-uri
Ornament luminos de exterior, personaje de Crăciun, 60 LED-uri
Ornament luminos de exterior, personaje de Crăciun, 60 LED-uri
339,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decoratiuni cu LED-uri de Craciun - decoratiuni luminoase de exterior cu personaje

  • Decorare luminoasa de exterior cu 60 de LED-uri: Acest decor luminos este modalitatea perfecta de a da o atmosfera de Craciun gradinii sau terasei. Conține 60 de becuri LED de economisire a energiei cu lumină albă rece care vor oferi o iluminare frumoasă și intensă.
  • Efect de iluminare multicolor: Datorită unei varietăți de culori, acest decor luminos creează o atmosferă uimitoare în jurul casei tale. Te poți bucura de lumini intermitente în diferite nuanțe care vor adăuga magie și farmec oricărei ocazii.
  • Confecționată din plastic: Acest decor ușor este realizat din plastic durabil, rezistent la condițiile atmosferice. . Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că vă va servi multe sezoane fără probleme.
  • Funcționalitate completă a produsului: Acest decor luminos este echipat cu o sursă de alimentare care va oferi o sursă de alimentare stabilă. Îl puteți conecta la priză folosind un adaptor de 4,5 V 1,35 W. În plus, cablul său lung de 5 metri permite amplasarea flexibilă a decorului în jurul casei dvs.
  • Instalare și operare ușoară: Acest decor ușor este foarte ușor de instalat și utilizat. Doar conectați-l la sursa de alimentare și gata! Îl poți așeza pe un copac, gard, balcon sau orice alt loc în care vrei să creezi efecte de lumină de neuitat.
Cod produs
80334
colour temperature
cool white
Putere (W)
1,35 W
Lungime cablu
500 cm
Tip alimentare
la retea
numărul de LED-uri
60
Metoda de ambalare
asamblat
culoarea cablului
transparent
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
58
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel