Proiector pentru casa, 260m²

  • Proiector pentru casa, 260m²
Proiector pentru casa, 260m²
Proiector pentru casa, 260m²
Proiector pentru casa, 260m²
Proiector pentru casa, 260m²
169,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Proiector de Crăciun pentru clădire, care acoperă 260 m²

  • Efect unic asupra fațadei: Acest proiector laser roșu și verde creează un efect de sclipire asupra clădirii dvs., adăugând un farmec unic pentru aceasta în perioada sărbătorilor.
  • Control convenabil: Datorită telecomenzii, puteți controla cu ușurință efectele luminii și puteți porni și opri proiectorul.
  • Funcții practice: Proiectorul este echipat cu un temporizator care vă permite să setați timpul de lucru pentru 6 ore. În plus, datorită senzorului de lumină, acesta se aprinde automat după întuneric, ceea ce economisește energie.
  • Construcție durabilă: Plasticul din care este fabricat proiectorul îi asigură durabilitatea și rezistența la condiţiile meteorologice.atmosferice.
  • Efecte multicolore: Mulţumită diverselor variante de culoare (roşu şi verde), proiectorul vă permite să creaţi o atmosferă unică de Crăciun pe faţada casei dumneavoastră.
Cod produs
80335
Putere (W)
5W
Lungime cablu
300 cm
Caracteristici suplimentare
timer
Tip alimentare
la retea
Metoda de ambalare
asamblat
culoarea cablului
negru
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
39
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel