Carlige pentru agatat decoratiuni de Craciun, 300 bucati

  • Carlige pentru agatat decoratiuni de Craciun, 300 bucati
Carlige pentru agatat decoratiuni de Craciun, 300 bucati
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de cârlige decorațiuni pentru brad - soluția perfectă pentru decorațiuni de Crăciun

  • Set de cârlige pentru decorațiuni pentru brad, 300 de bucăți: Un set practic ce conține 300 cârlige pentru agățat decorațiuni pentru pomul de Crăciun. O soluție perfectă pentru toți iubitorii de decorațiuni de Crăciun.
  • Două culori disponibile: Cârligele sunt realizate din metal într-o culoare elegantă argintie sau aurie. Acestea vor adăuga strălucire și stil oricărui brad de Crăciun și vor sublinia frumusețea decorațiunilor agatate pe ele.
  • Cârlige metalice: Fabricate din metal, cârligele sunt durabile și fiabile. Datorită acestui fapt, puteți agăța în siguranță decorațiuni mai grele, fără teama de a cădea sau de a le deteriora.
  • Două dimensiuni diferite: Setul include carlige atât mai mici (7 cm) cât și mai mari (10 cm). Aceasta este o soluție ideală pentru persoanele care au diverse decorațiuni de diferite dimensiuni - acum toate pot fi agățate convenabil in bradul de Crăciun.
Cod produs
81220
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
7, 10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel