Husa scaun, palarie de Mos Craciun, 60 cm, 2 bucati

  • Husa scaun, palarie de Mos Craciun, 60 cm, 2 bucati
Husa scaun, palarie de Mos Craciun, 60 cm, 2 bucati
Husa scaun, palarie de Mos Craciun, 60 cm, 2 bucati
Husa scaun, palarie de Mos Craciun, 60 cm, 2 bucati
Husa scaun, palarie de Mos Craciun, 60 cm, 2 bucati
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Huse de scaun de Crăciun, pălării de Moș Crăciun - set de 2

  • Huse de scaun de Crăciun, pălării de Moș Crăciun - set de 2: Acest set include 2 huse de scaun în formă de pălării de Moș Crăciun, perfecte pentru decorarea interiorului în perioada sărbătorilor.
  • Dimensiuni: 24,5 x 31,5: Husele au dimensiuni adecvate (24,5 cm lățime, 31, 5 cm înălțime și 4 cm adâncime), astfel încât se potrivesc cu majoritatea scaunelor standard.
  • Culoare roșie: Husa este realizată din poliester roșu intens colorat. Adaugă un caracter și o atmosferă festivă interiorului tău.
  • Material: poliester: Husa este realizată din material rezistent - poliester. Este rezistent la deteriorare și ușor de păstrat curat.
  • Model cu motiv de Crăciun:Husele pentru spătarul scaunelor au modelul pălăriei de Moș Crăciun. Când sunt așezate pe scaune, acestea vor sta vesele de pe spatele spătarului. Este un accent interesant și vesel și un decor interior grozav pentru sezonul sărbătorilor.
Cod produs
81221
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
poliester
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
48
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel