Cana de Craciun cu maner, 280 ml

  • Cana de Craciun cu maner, 280 ml
Cana de Craciun cu maner, 280 ml
Cana de Craciun cu maner, 280 ml
Cana de Craciun cu maner, 280 ml
Cana de Craciun cu maner, 280 ml
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cadou de Craciun - cana cu maner, 280 ml

  • Cana de Craciun cu maner: Aceasta cana de Craciun este cadoul perfect de Craciun. Fabricata din ceramică, are un mâner care asigură o utilizare confortabilă și sigură.
  • Diverse modele: Cana este disponibilă în diverse modele, ceea ce vă permite să o ajustați la gustul dumneavoastră individual și preferințe și creați-vă propria colecție mică.
  • Ceramica durabilă: Fabricată din ceramică de înaltă calitate, această cană este robustă și durabilă. Poți fi sigur că te va servi în multe sezoane de sărbători.
  • Dimensiuni practice: Cana măsoară 10,5 x 14 x 15 cm, ceea ce o face dimensiunea perfectă pentru utilizarea de zi cu zi și ușor de depozitat.
  • Atmosferă de Crăciun: Această cană va aduce atmosfera veselă a Crăciunului în interiorul tău. Cu un model amuzant de personaje de Crăciun care formează o trupă rock, va crea un decor unic de masă în timpul cinei de Ajunul Crăciunului sau al ceaiului de dimineață lângă brad.
Cod produs
81240
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
ceramică
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel