Farfurie decorativa, sclipici argintiu

  • Farfurie decorativa, sclipici argintiu
Farfurie decorativa, sclipici argintiu
Farfurie decorativa, sclipici argintiu
Farfurie decorativa, sclipici argintiu
Farfurie decorativa, sclipici argintiu
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfurie decorativă cu sclipici - adaugă strălucire interiorului tău

  • Farfurie decorativă, sclipici, 20 cm: Farfurie decorativă din sticlă, dimensiuni 19,6 x 19,6 x 0,3 cm. Este perfectă pentru decorarea interioară datorită finisajului cu sclipici atrăgător.
  • O adăugare atrăgătoare pentru designul tău interior: Această farfurie decorativă este o modalitate perfectă de a diversifica și de a sublinia caracterul unic al casei tale. Finisajul său strălucitor atrage atenția și adaugă eleganță oricărei încăperi.
  • Confecționată din materiale de înaltă calitate: Farfuria este realizată din sticlă de cea mai bună calitate, care garantează durabilitate și rezistență la deteriorare. În plus, finisajul ii conferă un caracter luxos.
  • Dimensiuni practice: Farfuria are un diametru de 20 cm și o grosime de doar 0,3 cm. Acest lucru o face ușor de depozitat și așezat oriunde în casă - pe un raft sau pe masă.
  • Disponibilitatea mai multor culori: Această farfurie este disponibilă și în alte culori. Puteți alege dintre diferite variante care să se potrivească gusturilor și designului interior.
Cod produs
81259
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
sticlă
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
0,4
Diametru (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel