Set lumanari in diverse marimi, 3 bucati

  • Set lumanari in diverse marimi, 3 bucati
Set lumanari in diverse marimi, 3 bucati
Set lumanari in diverse marimi, 3 bucati
Set lumanari in diverse marimi, 3 bucati
Set lumanari in diverse marimi, 3 bucati
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de trei lumânări albe de diferite dimensiuni - versatilitate și eleganță

  • Set de trei dimensiuni diferite: Setul include trei lumânări albe de diferite înălțimi: 10 cm, 11,5 cm și 13,5 cm. Datorită acestui fapt, puteți crea o compoziție atractivă pe o masă sau un șemineu.
  • Greutate și calitate: Lumânările cântăresc 220 g, 260 g și respectiv 300 g, ceea ce dovedește soliditatea lor și durata lungă de ardere. Sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care garantează o ardere uniformă.
  • Culoare universală: Culoarea albă a lumânărilor le face să se potrivească în orice interior și ocazie - de la o cină romantică la o masă festivă.< /li>
  • Dimensiuni: Fiecare lumânare are un diametru de 6 cm, ceea ce le face stabile și sigure de utilizat. Înălțimile lor diferite adaugă dinamică întregului aranjament.
  • Multifuncționalitate: Lumânările pot fi folosite atât separat, cât și împreună, ceea ce vă oferă o mare libertate în decorarea spațiului.
Cod produs
81299
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
parafină
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
18,2
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel