Lumanari conice, 4 bucati, albe

  • Lumanari conice, 4 bucati, albe
Lumanari conice, 4 bucati, albe
Lumanari conice, 4 bucati, albe
Lumanari conice, 4 bucati, albe
Lumanari conice, 4 bucati, albe
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de lumânări de masă - eleganța se întâlnește cu funcționalitatea

  • Design interesant: Aceste lumânări de masă albe, care măsoară 2,1 x 2,1 x 25 cm adaugă eleganță și caracter unic a fiecărei mese. Forma lor neobișnuită le face nu doar o sursă de lumină, ci și un decor eficient.
  • Calitate înaltă: Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, aceste lumânări asigură durabilitate și uniformitate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la picurarea de ceară sau la fum.
  • Dimensiuni: Fiecare lumânare măsoară 2,1 x 2,1 x 25 cm, ceea ce o face ideala pentru utilizare pe o varietate de mese și în diverse circumstanțe.
  • Set de 4 piese: Pachetul include 4 lumânări, ceea ce vă permite să creați un aranjament coerent și armonios. Perfect pentru utilizare în timpul cinelor de gală sau întâlnirilor cu familia și prietenii.
  • Culoare universală: Culoarea albă a lumânărilor le face să se potrivească în orice stil de interior și amenajare, de la modern la clasic
Cod produs
81300
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
parafină
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
2,1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel