Decor de Craciun de pluș, căprioară, 40 cm

  • Decor de Craciun de pluș, căprioară, 40 cm
Decor de Craciun de pluș, căprioară, 40 cm
Decor de Craciun de pluș, căprioară, 40 cm
Decor de Craciun de pluș, căprioară, 40 cm
Decor de Craciun de pluș, căprioară, 40 cm
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Caprioara de Crăciun din pluș - decor perfect pentru Crăciun

  • Design adorabil: Acest căprior de pluș auriu va atrage cu siguranță atenția și va adăuga un caracter festiv casei tale.< /li>
  • Material de înaltă calitate: Fabricat din pluș moale și durabil, căprioara este nu numai frumoasă, ci și plăcută la atingere.
  • Poziție stabilă :< /strong> Datorită construcției bine echilibrate, silueta stă stabilă și este rezistentă la răsturnare.
  • Dimensiuni și greutate: Cu dimensiuni de 16 x 30 x 40 cm și o greutate de 355 de grame, este perfect pentru a decora diverse spații, de la șemineu la fereastră.
  • Sigur și durabil: Realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, este sigur pentru copii și va oferi ani de durabilitate.
Cod produs
81305
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel